Celebrity Travel – New York | (S04 – E10)

Avatar Admin | 24 Ιανουαρίου, 2020


ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ

Με κυριότερες τις πτήσεις με μια στάση, οι αεροπορικές που θα σε οδηγήσουν στην όμορφη Νυρεμβέργη είναι οι: Swiss, Lufthansa, Turkish και KLM. Υπάρχουν φυσικά και low cost επιλογές με Ryanair. Μέση τιμή πτήσεων τα 200€.

Στη Νυρεμβέργη θα βρεις ποικιλία ξενοδοχείων σε πολύ προσιτές τιμές. Εμείς διαλέξαμε τα 3 καλύτερα value for money ξενοδοχεία.

 

Ξεκινάμε με το 4* Park Plaza Nuremberg. Βρίσκεται σε απόσταση 850 μέτρων από το κέντρο της πόλης και μπροστά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του 19ου αιώνα της Νυρεμβέργης. Με πάνω από 170 δωμάτια, γυμναστήριο 7 αίθουσες συνεδριάσεων, μπαρ και εστιατόριο, το ξενοδοχείο θεωρείται ιδανικό για σένα που θέλεις να τα έχεις όλα στα πόδια σου. Το δίκλινο δωμάτιο με πρωινό θα το βρεις στα 102€.

 

Επόμενη μας επιλογή, το 4* Nuernberg Centre Ville, σε απόσταση 1 χλμ από το κέντρο της βαυαρικής πόλης και μόλις 100μ από το σιδηροδρομικό σταθμό. Εδώ θα συναντήσεις την κομψότητα αλλά και την απλότητα που χαρακτηρίζει τα Novotel. Το δίκλινο δωμάτιο θα το βρεις στα 89€. Όχι και άσχημα ε;;;

 

Θα κλείσουμε με το 4* NH Collection Nürnberg City. Μόλις 2 λεπτά από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Νυρεμβέργης και 10 λεπτά με τα πόδια από τη Γοτθική Εκκλησία του St. Lorenz και το Γερμανικό Εθνικό Μουσείο, αυτό το ξενοδοχείο έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Στα plus του είναι η ποικιλία πιάτων που προσφέρει το εστιατόριο του, με τοπικές, μεσογειακές αλλά και διεθνείς σπεσιαλιτέ. Το δίκλινο δωμάτιο κοστίζει μόλις 72€ ενώ αν θες να προσθέσεις και πρωινό, η τιμή ανεβαίνει στα 129€.

 

Όπου κι αν κάτσεις, όπου κι αν σταθείς στη Νυρεμβέργη, ακόμα και σε ένα παγκάκι και πάρεις λουκάνικα σε σάντουιτς, θα φας σαν να μην υπάρχει αύριο. Γιατί σαν το βρώμικο δεν έχει. Αν πάλι λατρεύεις τα γλυκά εδώ είναι ο παράδεισος σου.

 

Αν σου αρέσει η πολυτέλεια στο Vineria μπορείς αφού πρώτα πάρεις το απεριτίφ σου να απολαύσεις ένα δείπνο φτιαγμένο από παραδοσιακά γνήσια υλικά με μια εξαιρετική επιλογή από κρασιά.

 

Αν τώρα θέλετε να απολαύσετε ένα καλό παραδοσιακό φαγητό στο Wirtshaus Huttn θα έχετε την ιδανική ευκαιρία. Διαλέξτε ένα τεράστιο σνίτσελ και θα μας θυμηθείτε.

 

Κι επειδή η μπίρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της γερμανικής κουλτούρας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η πόλη της Νυρεμβέργης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτή. Μη διστάσετε λοιπόν να την δοκιμάσετε όπου και αν βρεθείτε.

 

lock_open

Celebrity Travel – New York | (S04 – E10)

Avatar Admin | 24 Ιανουαρίου, 2020

&t=884s

 

Open New Year

Με ένα φαντασμαγορικό πάρτι ο Νίκος Κοκλώνης και το Open TV αποχαιρετούν το 2019 και δημιουργούν τις πρώτες αξέχαστες αναμνήσεις του 2020 που έρχεται.

Πολλές εκπλήξεις, λαμπεροί προσκεκλημένοι,  άφθονο κέφι, παιχνίδια,  χορός, τραγούδι  καλωσορίζουν την νέα χρονιά πανηγυρικά.

Ο Νίκος Κοκλώνης έχοντας παρτενέρ του τη Βίκυ Κάβουρα ανοίγουν την αυλαία ενός φαντασμαγορικού ρεβεγιόν μ' ένα νέο πρωτότυπο τραγούδι ειδικά για τη βραδιά.

Στην πιο λαμπερή και γιορτινή παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται στο πάρτι του Open New Year, την αγαπημένη σε όλους μουσική πρωταγωνίστρια της καρδιάς μας, Δέσποινα Βανδή, σε μια ανατρεπτική εμφάνιση, η οποία με τις τεράστιες επιτυχίες της βάζει φωτιά στη σκηνή, απογειώνοντας τη βραδιά.  Μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη  μετρούν ανάποδα και καλωσορίζουν το 2020 με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Ποδαρικό μας κάνει ο συνθέτης των χρυσών επιτυχιών, Γιώργος Θεοφάνους, σε μια αξέχαστη μουσική σύμπραξη με την Δέσποινα Βανδή, σε αγαπημένα λαϊκά τραγούδια του.

Ο Νικητής του X-Factor, Γιάννης Γρόσης ξεδιπλώνει τη γνήσια λαική φωνή του σ' ένα υπέροχο ερμηνευτικό ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή. Φωτιά στη σκηνή του Open New Year βάζουν οι  Θεσσαλονικείς «Άνω Κάτω» με το ξεσηκωτικό τους ταπεραμέντο.

Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσορίζει στο ρεβεγιόν του, τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη και τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς "Κόκκινο ποτάμι", Ιωάννη Παπαζήση, Αναστασία Παντούση, Θοδωρή Φραντζέσκο.

Το θερμόμετρο ανεβάζει η σέξι  Ζόζεφιν.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, Γρηγόρης Μαρκέλης, μας φέρνει αέρα Θεσσαλονίκης σ΄αυτή τη γιορτινή βραδιά.

Όσο η ώρα περνά η παρέα του Νίκου Κοκλώνη μεγαλώνει, με τη Μαρίνα Πατούλη σε μια εμφάνιση έκπληξη, την Κατερίνα Ζαρίφη και την θεατρική της παρέα από την παράσταση "Σκούπα", Παρθένα Χοροζίδου, Μελέτη Ηλία, Νίκη Λάμη και Αντιγόνη Νάκα, να… αναστατώνουν το πάρτι.

Ο Νίκος Κοκλώνης με τους καλεσμένους του χαρίζουν απολαυστικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό με αναπάντεχες ερμηνείες και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του σωματείου «Πνοή».

 

Rate it