Celebrity Travel – New York | (S04 – E09)

Avatar Admin | 20 Δεκεμβρίου, 2019

Info

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕΠΟΥ ΝΑ ΦΑΤΕ

Για να βρεθείς στο φημισμένο Big Apple θα ταξιδέψεις με British, Air France, Emirates αλλά και Turkish από 750€ έως 1.200€

 
Ακόμα να φτιάξεις βαλίτσες;

Δεδομένου ότι στη Νέα Υόρκη θα βρεις αμέτρητες επιλογές ξενοδοχείων με διαφορετικό εύρος τιμών, εμείς σου προτείνουμε:

 

Το 3* Four Points by Sheraton Long Island City το οποίο προσφέρει την άνεση και την κομψότητα που αναζητάς με απίστευτη θέα. Θα βρεις το δίκλινο δωμάτιο χωρίς πρωινό στα 95€.

 

Το 4* Hotel 32І32 συνδυάζει την πολυτέλεια και άνεση που ψάχνεις. Βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το Empire State και 1 λεπτό από το μετρό με τα πόδια.

 

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι επειδή βρέθηκες στη Νέα Υόρκη θα απαρνηθείς το ελληνικό φαγητό;

Για σένα που δεν θέλεις να δοκιμάσεις αυτά τα ξενόφερτα fast food, στη Νέα Υόρκη θα βρεις πληθώρα από ελληνικά μαγαζιά στα οποία θα γευτείς το «μαμαδίστικο» φαγητό της πατρίδας. Η πρόταση μας είναι το ξεχωριστό Mykonos Blue που θα σου φέρει αναμνήσεις από διακοπές σε ελληνικό νησί ( το λέει και το όνομα!!!). Θα το βρεις στο roof garden του Hotel Hayden και σίγουρα δεν θα φύγεις παραπονεμένος.

 

Αν είσαι λάτρης του ιταλικού κάνε μια στάση στο CESCA. Εδώ θα βρεις ότι μπορείς να φανταστείς.  Από εξαιρετικά φρέσκα ζυμαρικά, ποικιλία από σαλάτες, σούπες κάθε λογής, κρεατικά αλλά και ψαρικά.

 

Τέλος, στο Olio e Piu στο Γουέστ Βίλατζ θα βρεις επίσης εξαιρετική ιταλική κουζίνα αλλά και βίγκαν επιλογές και φυσικά, πιάτα χωρίς γλουτένη.

 

 

 

lock_open

Celebrity Travel – New York | (S04 – E09)

Avatar Admin | 20 Δεκεμβρίου, 2019

 

Νέα Υόρκη: Άρωμα Χριστουγέννων από τη ματιά του insider Νίκου Κοκλώνη.

Ένα Celebrity Travel στην πόλη που ζει τις γιορτές όσο καμία άλλη και μετατρέπεται σε μια παιδική χαρά για μεγάλα παιδιά. Μαζί του ο πατέρας της trap Υπο, σε μια βόλτα αλλά και τις εποχές καθώς ο καιρός το Δεκέμβρη στη Νέα Υόρκη είναι γεμάτος εκπλήξεις. Ήλιος, βροχή, χιόνι και τσουχτερό κρύο κάνουν το σκηνικό ακόμη πιο εντυπωσιακό και περιπετειώδες.

Τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη είναι κάτι παραπάνω από συναρπαστικά. Μια μοναδική εμπειρία τόσο ξεχωριστή που όποιος αποφασίσει να τη ζήσει πραγματοποιώντας ένα ταξίδι εδώ, το βέβαιο είναι ότι θα το θυμάται για χρόνια. Η εντυπωσιακή γιορτινή ατμόσφαιρα, τα αξιοθέατα, οι όμορφα στολισμένες βιτρίνες, η αίσθηση στον ταξιδιώτη ότι βρίσκεται στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, θα τον κάνει να ζήσει τις γιορτινές μέρες στον υπερθετικό βαθμό. Αυτή την περίοδο όλα αλλάζουν. Ακόμα και τα 18 εκατομμύρια κατοίκων της που όλο τον χρόνο ζουν σαν καλοκουρδισμένες μηχανές, τις ημέρες των Χριστουγέννων χαλαρώνουν και διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

5th avenue

Περπατούν στην στολισμένη 5th avenue, τον πιο ακριβό εμπορικό δρόμο του κόσμου, κάνουν στάση στις περίτεχνα στολισμένες βιτρίνες και φυσικά στην καρδιά της Χριστουγεννιάτικης μητρόπολης, το Ροκφέλερ Σέντερ. Η εορταστική περίοδος στη Νέα Υόρκη είναι ένα υπερθέαμα.

World Trade Center

Με την Times Square ακόμη πιο λαμπερή, με εκατομμύρια τουρίστες να τρέχουν να βρεθούν στα μιούζικαλ του Μπρόντγουεη. Όταν μιλάμε όμως για χριστουγεννιάτικο θέαμα μιλάμε για το ιστορικό Radio City και τις θρυλικές Rocketes μια παράδοση που κλείνει 88 χρόνια. Σε αυτή την πόλη όλα γύρω είναι μουσική, χρώματα και κίνηση. Ο Mr Travel ξεναγεί τον καλεσμένο του στα must της Νέας Υόρκης όπως την Χριστουγεννιάκη Αγορά και το Παγοδρόμιο στο Bryant Park πίσω από την εμβληματική Δημοτική Βιβλιοθήκη, στο Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου και στο σταθμό του World Trade Center που έχει μετατραπεί σ' ένα καλαίσθητο εμπορικό.

The Plaza Hotel

Ανάβουν το δέντρο στο ιστορικό The Plaza Hotel και διασχίζουν τη γέφυρα Μπρούκλυν από το Μανχάταν στο Μπρούκλυν που αποτελεί σύμβολο της πόλης και την πιο φωτογραφημένη γέφυρα στον κόσμο.

Chinatown

Ο Νίκος Κοκλώνης οδηγεί τον Υποχθόνιο σε μια γειτονιά της Chinatown και στο πιο διάσημο κοσμηματοπωλείο για ράπερς και όχι μόνο. Δοκιμάζουν chains & grillz και μπαίνουν στο κλίμα της πόλης που γέννησε το hip-hop.

Σε μια όχθη του ποταμού με φόντο του ουρανοξύστες του Μανχάταν ο Ύπο με διάθεση κουλ και χωρίς περιστροφές μιλά για όλα. Για τις κόντρες των ράπερς, για την παγκόσμια δύναμη του trap, για τις κινήσεις του Sin Boy που δεν σεβάστηκε τους συνεργάτες του και για τα επόμενα τραγούδια που είναι στο δρόμο. Ο Ύπο με τον Νίκο Κοκλώνη επιφυλλάσουν μια έκπληξη σε όλους ραπάροντας μπροστά στην κάμερα παρουσιάζοντας αποκλειστικά το νέο κομμάτι του Υποχθόνιου.

Αυτό το Celebrity Travel είναι γεμάτο Χριστουγεννιάτικα θαύματα και μαγεία Νέας Υόρκης. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη μαγευτική μητρόπολη μέσα από την κάμερα του Celebrity Travel!

 

 

 

 

 

Rate it