Τόκιο – Μέρος Β’ (S03-E13)

Avatar Admin | 24 Οκτωβρίου, 2019

 

Αυτή την εβδομάδα ο Mr. Travel, Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει με το Celebrity Travel στο Τόκιο, την παντοδύναμη μητρόπολη και μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο, με παρέα τον Γιάννη Βαρδή και την σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά.
Μαζί τους θα επισκεφθεί τον διάσημο Πύργο «Τόκιο Σκάι Τρί», το περίφημο ηφαίστειο Φούτζι Γιαμά, το δάσος των αυτοκτονιών Aokigahara.
Θα πιούνε το ποτό τους στα πιο περίεργο στέκια, θα μας γνωρίσουν τις πιο μεγάλες αγορές με τους luxury οίκους μόδας, θα δουν αγώνα σούμο και θα μάθουμε τα μυστικά της ιδιαίτερης εκπαίδευση τους, θα περιπλανηθούν  στις πιο in περιοχές της πόλης το εκκεντρικό Harajuku και το Kabukichō τη γειτονιά με τα « κόκκινα φανάρια» , τον πολυσύχναστο σταθμό Σιντζουκου με το υπερσύγχρονο μέτρο, το γιγαντιαίο διαστημικό μουσείο Edo- Tokyo και θα απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα στην Disney της πόλης

Ο Γιάννης Βαρδής αποκαλύπτει ένα μεγάλο του μυστικό που θα επηρεάζει τη ζωή του, μας μιλάει για τη σχέση του με τη σύζυγο του την πρωτοτυπη γνωριμία τους και ποια είναι τα επόμενα «πρωτότυπα» βήματα της καριέρας του Η Νατασα μιλάει για πιο προσωπικά τους θέματα, πως αντέδρασε  ο Γιαννης όταν του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος και για ποιο λόγο αν και είχε συμφωνήσει , αποφάσισε να μην πάει στο Survivor!

Δάσος αυτοκτονιών aokihamara

Το δάσος που έγινε μόδα για τους απελπισμένους και θέμα στον κινηματογράφο.

Cafe με γάτες και κουκουβάγιες

Τα πιο περίεργα μπαρ του κόσμου θα τα βρείτε στο Τόκιο
Σήμερα λειτουργούν πάνω από 40 γάτο καφέ στην πόλη
Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους και να χαλαρώσουν με τη συντροφιά μιας γάτας η σε αλλά καφέ μπαρ παίζοντας με κουκουβάγιες.

Ginza

Η περιοχή που διαθέτει ορισμένα από τα πιο πολυτελή καταστήματα της πόλης
Οίκοι μόδας τεράστια παλάτια και πελατεία που αγαπά να γνωρίζει ότι πιο νέο κυκλοφορεί.

Tokyo Sky tree

Tokyo Sky tree-Ο ψηλότερος πύργος του κόσμου που φτάνει τα 610 μέτρα!!
Η κατασκευή του έχει τιμηθεί με βραβείο Guinness

Ιαπωνική πολεμική τέχνη

Αγώνας πάλης με παλαιστές Ρικισι (Σούμο)

Ο Νίκος μας μιλάει για τελετουργικά στοιχεία της πολεμικής τέχνης, όπως ο εξαγνισμός με το αλάτι, τη διατροφή και την καθημερινότητα των Σούμο.

Καμπουκιτσo

Παγκοσμίως γνωστή περιοχή σαν περιοχή με τα « κόκκινα φανάρια» που στεγάζει 3000 μπαρ, νυκτερινό κέντρα, ξενοδοχεια αγάπης και κλαμπ.

 

 

Εμείς προτείνουμε...

Αγορά Τογιοσου-Η μεγαλύτερη ψαραγορά του κόσμου με τα καλύτερα εστιατόρια και με πάνω από 2000 τόνους θαλασσινά καθημερινά
Ανοικτά από τις 5 το πρωί!!

Μουσείο Edo-Tokyo-Το παλαιότερο και μεγαλύτερο εθνικό μουσείο στην Ιαπωνία που ιδρύθηκε το 1872 και μοιάζει με γιγαντιαίο διαστημόπλοιο

Σιντζουκου-Ο πιο πολυσύχναστος σταθμός του κόσμου με 3, 5 εκατομμύρια επιβάτες την ημέρα!!

 

Rate it