Nίκος Κοκλώνης και Μαρίνα Πατούλη κάνουν μάθημα τάνγκο και επισκέπτονται τον «ναό» Λα Μπομπονέρα

Avatar Admin | 22 Οκτωβρίου, 2019

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Μαρίνα Πατούλη συνεχίζουν την περιήγησή τους στο πολύχρωμο Μπουένος Άιρες, με τις 48 διαφορετικές γειτονιές, τα περίφημα barrios

Ανακαλύπτουν τα σοκάκια της πολύχρωμης Μπόκα. Βαδίζουν στα βήματα του τάνγκο και του πάθους των πορτένιος στον πεζόδρομο Καμινίτο. Περνούν από το Λα Μπομπονέρα, όπως είναι γνωστό το στάδιο Alberto J. Armando, ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιρικούς «καθεδρικούς», μπλέκονται με τους ντόπιους στο δρόμο και ακούνε τις ιστορίες τους.

Κι από το παλιό λιμάνι των μεταναστών θα βρεθούν αμέσως μετά στο νέο λιμάνι με τους θεαματικούς ουρανοξύστες. Η πιο ακριβή περιοχή του Μπουένος Άιρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον ντόπιων και τουριστών για ρομαντικές βόλτες δίπλα στο ποτάμι και τη «Γέφυρα των γυναικών», σήμα κατατεθέν της περιοχής και το μοναδικό έργο του Σαντιάγκο Καλατράβα στη Λατινική Αμερική.

IMG_3934
IMG_3933
Νίκος και Μαρίνα θυμούνται ιστορίες από το παρελθόν στην πιο παλιά γειτονιά της πόλης, το Σαν Τέλμο, επισκέπτονται την πιο αριστοκρατική συνοικία του Μπουένος Άιρες, την Ρεκολέτα –με το πιο όμορφο βιβλιοπωλείο του κόσμου για το 2019, το El Ateneo Grand Splendid.

Εκεί μαθαίνουν ιστορίες για τρεις προσωπικότητες που πρωταγωνιστούν σε κάθε γωνιά της πόλης: Την θρυλική Πρώτη Κυρία της Αργεντινής Εβίτα Περόν, τον διάσημο τραγουδιστής του τάνγκο Κάρλος Γαρδέλ, αλλά και τον σούπερ σταρ του διεθνούς ποδοσφαίρου, τον ανατρεπτικό Ντιέγκο Μαραντόνα.

Όταν δύο εκρηκτικές προσωπικότητες όπως ο Νίκος και η Μαρίνα συναντιούνται τίποτε δεν μπορεί να είναι αναμενόμενο και απλό. Θα το διαπιστώσετε τη στιγμή που ο δάσκαλος τάνγκο σηκώνει ψηλά τα χέρια και… αποχωρεί.

Στη συνέχεια έρχονται νέες αποκαλύψεις. Η Μαρίνα Πατούλη, με εξομολογητική διάθεση, μοιράζεται με τον Νίκο ιστορίες και περιστατικά που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή της, αλλά και τα επόμενα σχέδιά της.

Μη χάσετε αυτή την Πέμπτη το δεύτερο μέρος του Celebrity Travel στο Μπουένος Άιρες.


21 Views 5 On 1 Rating Rate it