Μαντέψτε: Ποιος είναι ο στυλίστας που επιμελείται το λουκ της Μαρίνας Πατούλη; Τι αποκάλυψε στο Celebrity Travel και στον Νίκο Κοκλώνη;

Avatar Admin | 15 Οκτωβρίου, 2019

«Πως πάω ντυμένη στο σχολείο για μάθημα; Σίγουρα όχι με τα φτερά». Η Μαρίνα Πατούλη αυτοσαρκάζεται και βάζει τα πράγματα στη θέση τους, μιλώντας στον Νίκο Κοκλώνη στο ονειρικό Μπουένος Άιρες.

Δεν του αρέσουν οι εύκολοι προορισμοί, ούτε οι εύκολοι και αναμενόμενοι καλεσμένοι. Ο Νίκος Κοκλώνης στο Celebrity Travel έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά με προορισμούς και καλεσμένους που κάνουν τη διαφορά στην ελληνική τηλεόραση.

Στην εκπομπή του διάσημοι Έλληνες αποκαλύπτουν έρωτες, κόντρες και άγνωστες προσωπικές τους στιγμές, με χαρακτηριστική άνεση, αφού ο Νίκος Κοκλώνης τους ταξιδεύει στα πιο όμορφα μέρη και βρίσκει πάντα τον τρόπο να τους κάνει να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους και να του μιλούν όπως θα έκαναν σε έναν παλιό, καλό φίλο.

Στον τέταρτο κύκλο της αγαπημένης ταξιδιωτικής εκπομπής που κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του OPEN αυτή την Πέμπτη, πρώτη καλεσμένη του Νίκου είναι η σαρωτική και χειμαρρώδης Μαρία Πατούλη.

Η εντυπωσιακή «πρώτη κυρία» της περιφέρειας Αττικής και στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δήμο Αμαρουσίου κάνει τηλεοπτικό «ποδαρικό» στο Celebrity Travel ακολουθώντας τον Mr Travel στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, το όμορφο Μπουένος Άιρες, με διάθεση να μιλήσει για όλους και για όλα. Θα τη δούμε να χορεύει στους δρόμους της πόλης με τον Νίκο, να μιλά για την καθημερινότητά της ως καθηγήτρια φιλόλογος, να ξετυλίγει τη σχέση της με τον μονάκριβο γιο της, αλλά και με το σύζυγό της –περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη-, με τον οποίο διαφώνησαν όταν εκείνος έδωσε το δαχτυλίδι της διαδοχής του δήμου Αμαρουσίου σε άλλον υποψήφιο και την βρήκε «απέναντι».

Η Μαρίνα Πατούλη με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τη διακρίνει μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για όσα την ενώνουν και όσα τη «χωρίζουν» με τον εδώ και 30 χρόνια σύζυγό της, εξηγεί γιατί ένιωσε άβολα όταν ο γιος της έγινε θύμα bullying σε συνέχεια της δημοσιοποίησης φωτογραφιών από το «χρυσό σαλόνι» του σπιτιού τους και μιλά για το πολυσυζητημένο στυλ της.

Πώς ένιωσε όταν το καρέ της κούρεμα έγινε πρώτο θέμα στα σάιτ; Τι φορά όταν πηγαίνει στο σχολείο για μάθημα; Πως σχολιάζουν οι μαθητές της καυστικά δημοσιεύματα που την αφορούν; Πώς νιώθει που τα Μέσα αγαπούν να σχολιάζουν τις ενδυματολογικές της επιλογές; Είναι προχωρημένη ή συντηρητική; Ποιος είναι ο στυλίστας της; Πόση ώρα αφιερώνει στο να περιποιείται τον εαυτό και την εμφάνισή της; Θα προτιμούσε ο Γιώργος Πατούλης να είχε διεκδικήσει το Δήμο Αθηναίων αντί για την περιφέρεια Αττικής; Ποιες είναι οι δικές της πολιτικές βλέψεις;

Η Μαρίνα Πατούλη δεν μασάει ποτέ τα λόγια της. Με το χέρι στην καρδιά μιλά στον Νίκο Κοκλώνη για όλα, λίγο πριν το μεγάλο τηλεοπτικό της ντεμπούτο σε λίγους μήνες.

Η πρεμιέρα του Celebrity Travel έρχεται αυτή την Πέμπτη 17/10, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αμέσως μετά από το πρώτο live show του X factor στο OPEN.


53 Views 0 Ratings Rate it