Σιγκαπούρη – Μέρος Β’ (S03-E15)

Avatar Admin | 24 Οκτωβρίου, 2019

 

Singapore 2 (Ηλιάνα Παπαγεωργίου)-02/3/2019, 20:00μμ Opentv

Αυτή την βδομάδα ο mister travel, Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει με το Celebrity Travel στη μικρότερη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας την πανέμορφη Σιγκαπούρη,  με παρέα το μοντέλο και κριτή  του GREECE S NEXT TOP MODEL που έκλεψε τις εντυπώσεις Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Μαζί της θα επισκεφθεί στο ηλιοβασίλεμα . τον πιο διάσημο, διαστημικό κήπο  «SUPER TREE GROVE και GARDENS BY THE BAY», και  θα απολαύσουν το φαντασμαγορικό λέιζερ σόου.

Θα περπατήσουν στη γραφική Arab street με τα παραδοσιακά μαγαζιά και το επιβλητικό τζαμί, και την ιστορική γεμάτη ζωντάνια περιοχή Little India.
Θα πιούνε το ποτό τους στον μοναδικό Haji Lane  το δρόμο με την πανέμορφη αγορά και τα πολυάριθμα μπαράκια, θα επισκεφθούν   την αριστοκρατική Emerald road και θα ξενυχτίσουν στην Clake Quay την περιοχή με την έντονη νυκτερινή ζωή

Ο Νίκος θα κάνει έκπληξη στην Ηλιάνα και θα την πάει για πρώτη φορά στη ζωή της  σε ζωολογικό κήπο. Στον  πιο εντυπωσιακό  ζωολογικό κήπο της Ασίας με πάνω από 2500 είδη ζώων και τέλος, θα κολυμπήσουν στην ψηλότερη πισίνα του κόσμου μήκους 150 μέτρων στο ξενοδοχείο Marina Bay Sands στους τρίδυμους πύργους

Η Ηλιάνα για πρώτη φορά μιλάει τόσο ανοικτά και δηλώνει  στο Νίκο ότι στην πορεία της ζωής της αλλάξανε τα όνειρα της και από εκεί που προτεραιότητα της ήταν η οικογένεια τώρα είναι η καριέρα της

Μας λέει ποια είναι η παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης που ξεχωρίζει για τον τρόπο που ντύνεται, ότι δεν την φλερτάρουν  και ότι είναι πολύ σκληρή στους άνδρες που παίρνουν το θάρρος να της κάνουν καμάκι

Ότι  δεν σκέφτεται τον γάμο  είναι μοναχική, ζηλεύει τους συντρόφους στη σχέση αλλά  παρόλα αυτά της αρέσει να θαυμάζουν το αγόρι  της οι άλλες κοπέλες.

 

Arab street

Ο αραβικός πανέμορφος δρόμος της πόλης με τα πεντανόστιμα φαγητά, τις έντονες μυρωδιές από λιβάνι και μπαχαρικά και το επιβλητικό τζαμί, νούμερο ένα πόλο έλξης για τους τουρίστες.

Raffles hotel – Long bar

Στο Raffles το πιο διάσημο ξενοδοχείο της πόλης υπάρχει το Long Bar με το ξακουστό κοκτέιλ Singapore Sling που το σερβίρουν συνοδευτικά με ένα τσουβαλάκι με φιστίκια που η παράδοση επιβάλλει τα τσόφλια να τα πετάς στο πάτωμα!!

Marina bay Sands

Το ξενοδοχείο που οι ντόπιοι ονομάζουν «Δράκο» και διαθέτει 2.561 δωμάτια. Καζίνο, γκαλερί εμπορικό κέντρο 1.300.000 τετραγωνικών, μουσεία και την υψηλότερη πισίνα στον κόσμο μήκους 150 μέτρων!

Supertree – Gardens By The Bay

Μην χάσετε το βραδινό σόου με τα υπέροχα φωτορυθμικά και την κλασσική μουσική στο πιο παράξενο πάρκο του κόσμου με τα 18 υπερμεγέθη φουτουριστικά δένδρα που μοιάζουν με κάθετους κήπους.

SINGAPORE FLYER

Ο γιγάντιος τροχός παρατήρησης με τις γυάλινες καμπίνες που έχει ύψος 165 μέτρα και απίστευτη θέα της πόλης που κόβει την ανάσα!

Ζωολογικός κήπος

Ο ωραιότερος ζωολογικός κήπος της Ασίας βρίσκεται εδώ στην Σιγκαπούρη καταπράσινος, πνιγμένος σε μια αυθεντική τροπική βλάστηση και έχει πάνω από 2500 είδη ζώων.

Clake Quay

Στο Clake Quay την περιοχή με την έντονη νυκτερινή ζωή δίπλα στο ποτάμι θα βρείτε τα πιο ωραία και γεμάτα ζωντάνια μπαράκια της πόλης με κάθε είδος μουσικής και αμέτρητα εστιατόρια με παραδοσιακές λιχουδιές.

 

 

 

Εμείς προτείνουμε...

Haji Lane-Ο δημοφιλής δρόμος με τα πολύχρωμα γκράφιτι στους τοίχους. τις ιδιόμορφες μπουτίκ, τα μοδάτα εστιατόρια τα μπαρ που σου φτιάχνουν τη διάθεση!

 

 

Rate it