Κόστα Ρίκα – Μέρος Β’ (S03-E02)

Avatar Admin | 24 Οκτωβρίου, 2019

 

 

Rainforest

Περπατήστε ανάμεσα σε γιγαντιαία δέντρα και φυτά σε υψόμετρο 1.500 μέτρων και θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε σκηνικό Jurasic Park.

Kαταρράκτης

Στην περιοχή της La Fortuna βιώστε την εμπειρία της πεζοπορίας σε φαραγγια σ' ένα τροπικό δάσος βροχής και της καταρρίχησης (rapel) σε διαδοχικούς καταρράκτες.

Sarchi

Κάντε μια στάση στην πόλη Sarchi, εδώ χτυπά η καρδιά της λαϊκής τέχνης και της παραγωγής των κάρων. Τα κάρα είναι το έμβλημα της Κόστα Ρίκα και τα χρώματα τους θα σας ζαλίσουν.

Ποταμός Tabacon

Βουτήξτε στον ποταμό Tabacon και στο ζεστό φυσικό σπα του με νερά που έρχονται κατευθείαν από τα σπλάχνα του ηφαιστείου Αρεναλ.

Λίμνη Αρενάλ

Περισσότερη από τη μισή έκταση της Κόστα Ρίκα καλύπτεται από δέντρα, έχει 32 εθνικά πάρκα και 100 προστατευόμενες περιοχές
Στην τεχνητή λίμνη Αρεναλ στα βορειοδυτικά της χώρας μπορείτε να κάνετε τους χειμερινούς μήνες windsurf, kite surf και SUP
Τα απαραίτητα αξεσουάρ στην Κόστα Ρίκα είναι: μαγιώ, αδιάβροχο, παπούτσια πεζοπορίας, κι όλα αυτά ταυτόχρονα.

Bόλτα γύρω από το ηφαίστειο Αρενάλ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να περιηγηθείς στο ηφαίστειο Αρενάλ. Πεζοπορικά μονοπάτια, ποδηλατικές διαδρομές, ιππασία με παιχνιδιάρικα άλογα. Ο πιο διασκεδαστικός όμως είναι τα ATV, οι γνωστές γουρούνες.

Παραλία Jaco

Η περιοχή Jaco είναι ιδανικό μέρος για να μάθετε σερφ και να εξασκηθείτε στο θαλάσσιο kayak.

Μην σκέφτεστε ότι βρίσκεστε στον ωκεανό, τα νερά είναι πάντα ζεστά.

Παραλία Playa Blanca

Η πιο όμορφη και κυρίως γνωστή μόνο στους ντόπιους είναι η λευκή παραλία "playa blanca" . Δεν θα τη βρείτε στο χάρτη και η πρόσβαση είναι αρκετά δύσκολη είτε με τα πόδια, είτε με βάρκα. Το μόνο που θα σας ενοχλήσει εκεί είναι οι δεκάδες πολύχρωμοι παπαγάλοι που φωλιάζουν στα δέντρα.

 

 

Rate it