Αποκαλύψεις Κοκλώνη στο “Mεσημέρι Yes!”: το διεθνές σόου που επιστρέφει στην ελληνική TV και ο ρόλος της Μαρίνας Πατούλη!

Avatar Admin | 26 Σεπτεμβρίου, 2019

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στην εκπομπή Μεσημέρι Yes του OPEN για να ανακοινώσει την πρώτη του καλεσμένη στο Celebrity Travel για τη φετινή σεζόν, το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 18/10, αμέσως μετά το πρώτο live του X-Factor.

Κι εκεί που πήγε στο δωμάτιο της φιλοξενούμενής του, που δεν είναι άλλη από την εκρηκτική Μαρίνα Πατούλη, όχι μόνο μας την παρουσίασε ως πρώτη καλεσμένη του στην αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή που φέτος ξεκινά τον τέταρτο κύκλο της, αλλά μας έκανε και μια αναπάντεχη αποκάλυψη.

Το Just the 2 of Us, το διεθνές τραγουδιστικό σόου όπου διαγωνίζονται μαζί ως ζευγάρι ένας celebrity κι ένας επαγγελματίας τραγουδιστής, «έκλεισε» στο OPEN και μάλιστα η Μαρίνα Πατούλη θα διαγωνιστεί σε αυτό! Για την ιστορία πριν 4 χρόνια της είχε προταθεί να χορέψει και στο Dancing With the Stars, πρόταση που δεν αποδέχθηκε. Μάλιστα είχε εξομολογηθεί πως πιστεύει πως δεν άρεσε στο σύζυγό της να συμμετέχει στο συγκεκριμένο χορευτικό σόου. Προφανώς για το Just the 2 of Us, o περιφερειάρχης Αττικής έχει άλλη γνώμη και της έχει δώσει το πράσινο φως!

Το Just the 2 of Us είχε προβληθεί από το Mega το 2010 και το 2014 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Ένα από τα ζευγάρια διαγωνιζομένων που είχαν κάνει αίσθηση ήταν η Ελένη Φουρέιρα με τον Παναγιώτη Πετράκη. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί πότε κάνει πρεμιέρα το σόου του OPEN.

Δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις:


25 Views 0 Ratings Rate it